Vælg en side

Velkommen som gæst til Løgstør Golfklub

Uanset grunden til at du har søgt denne hjemmeside, har du vist interesse for golfsporten og Løgstør Golfklub.

  • Du er allerede golfspiller, og ønsker at udfordre vores smukke 18 hullers mesterskabsbane, med den smukke udsigt over Limfjorden, så læs mere her
  • Du er endnu ikke er aktiv golfspiller, men ønsker at prøve spillet på vores udfordrende 9 hullers Pay and Play bane, så læs mere her
  • Du ønsker at lære at spille Golf! – Tilmelde dig det næste hold med golfskole – se mere her

Banen er indviet i foråret 2006, og har nogle en unik beliggenhed, direkte ud til Limfjorden, der er flotte og udfordrende Green. Fra næsten hele banen, er der en flot udsigt over Limfjorden.

Vores klubhus er indrettet i Ravnstrupgårdens gamle stuehus, hvor der er høflig selvbetjening til øl/vand/vin/chokolade mm.

Kommer I som større gruppe, hjælper vi gerne med bespisning i vores dejlige lokaler. Ring blot eller send en mail med jeres ønsker.

Krolf er også en mulighed – Læs mere om Krolf og Krolfklubben her

Løgstør Golfklub råder over i alt 10 golfbiler til udlejning – husk for en sikkerhedsskyld at få den reserveret på forhånd.

På den følgende sider håber vi du finder svar på det du søger. Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på info@logstorgolfklub.dk.

Søger du andre oplevelser i forbindelse med de Golftur, er Vesthimmerland det rigtige valg, se nogle af mulighederne her

 

Golfbaneanlægget står til din rådighed med hele 4 baner

18 hullers Sea Side Bane, 9 hullers Pay and Play Bane, Short Game Bane, 36 hullers Krolfbane.

Bygningerne på Ravnstrupgården danner rammen om det sociale liv i og omkring Løgstør Golfklub. I klubhuset er der indrettet klublokale i “pub-stil”, hvor der kan købes øl, vand, vin eller kaffe. Der betales med Mobil Pay eller Kort.

I haven ved hovedbygningen er der anlagt putting green og umiddelbart øst for gården ligger driving range og Short Game Bane.

Arkitekten bag golfbanen er Henrik J. Jacobsen, Oprindelig Holstebro – nu Grenå, som har stor erfaring på området og har tegnet flere golfbaner i det nordjyske område bl.a. Rold Skov, Sebber Kloster og Ørne høj.

Fra klubhuset er der udsigt over vores 18 hullers Seaside bane. 1. og 10. tee og 9. og 18. green ligger i umiddelbar nærhed af klubhuset.

Du ønskes en god tur på Løgstør Golfbane! Har du positivt eller negativt omkring klubben eller banen, er du velkommen til at sende os en mail herom.

Næste aktiviteter

Groes Café og Bageri Match

august 3 @ 8:00 - 15:00
Løgstør Golfklub
Viborgvej 130
Løgstør, 9670 Danmark
+ Google Maps

Klubmesterskab og Stableford turnering.

august 31 @ 9:30 - september 1 @ 16:00
Løgstør Golfklub
Viborgvej 130
Løgstør, 9670 Danmark
+ Google Maps

Klubmatch – Stableford – Afvikles i forbindelse med Klubmesterskab

september 1 @ 9:30 - 15:00
Løgstør Golfklub
Viborgvej 130
Løgstør, 9670 Danmark
+ Google Maps

Sponsormatch for klubbens sponsorer

september 13 @ 12:00 - 17:00
Løgstør Golfklub
Viborgvej 130
Løgstør, 9670 Danmark
+ Google Maps

Under Par Challenge by Golfamore – Åben Par Match.

september 22 @ 9:30 - 15:30
Løgstør Golfklub
Viborgvej 130
Løgstør, 9670 Danmark
+ Google Maps
Se flere aktiviteter her